МЕТОДИЧНА РОБОТА, Методичні об'єднання, ОГОЛОШЕННЯ, Педагогічна рада

Засідання атестаційної комісії І рівня в Тягинському ліцеї

Відбулося засідання атестаційної комісії Тягинського ліцею
03 листопада 2023 року відбулося засідання атестаційної комісії Тягинського ліцею через платформу Zoom. Комісія складалася з представників адміністрації ліцею та голів методичних об’єднань різних галузей. На порядку денному було розглянуто питання про розподіл функціональних обов’язків між членами атестаційної комісії, про проведення атестації педагогічних працівників у поточному 2023-2024 навчальному році за новим Положенням про атестацію педагогічних працівників та оцінку їх роботи, про затвердження плану роботи атестаційної комісії та графік засідання.
На початку засідання комісія обговорила функціональні обов’язки членів атестаційної комісії. Протягом засідання комісія переглянула основні зміни у Положенні про атестацію педагогічних працівників, члени комісії ознайомилися з планом роботи АК та графіком засідань. Було вирішено затвердити план роботи та графік засідань.
Після цього, комісія розглянула питання про загальну підготовку до атестації, включаючи підготовку документації та визначення процедури оцінювання. Було прийнято рішення провести чергову нараду щодо цих питань з метою забезпечення прозорості та справедливості процесу.

Засідання відбулось в конструктивній атмосфері, і всі члени комісії активно брали участь у дискусіях та прийнятті рішень. Було звернуто увагу на важливість атестаційного процесу для підвищення якості навчання та розвитку закладу.
Детальніша інформація про дату та організаційні аспекти атестації буде надана в подальших повідомленнях та плануваннях.
З повагою,
Атестаційна комісія

Залишити коментар